Tipuri de folii

Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgarieturi, uleiuri si amprente .

Este eficienta impotriva impactului . Produsul este destinat pentru toate categoriile de ecrane si branduri internationale. Fii unic cu materialele ultramoderne si protejeaza-ti spatele telefonului cu ultimele filme 3D cu imprimari, fibra de carbon sau texturate . Produs destinat pentru orice tip de carcasa de telefon.

Folie de laminare 0.16 mm  matte transparent 10/18 cm
Cel mai rezistent material hight tech cu suprafata mata – material semi-elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.

Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane ceasuri   de orice tip si dimensiune de pe piata internationala. 

Folie de laminare 0.16 mm blue eye protection   10/18 cm
Cel mai rezistent material hight tech cu suprafata lucioasa efect blue  – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica.

Eficient in protectia ochilor la privirea indelungata a ecranului dispozitivului 

Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.

Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane ceasuri de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.

Folie de laminare 0.17 privacy matte  10/18 cm
Cel mai rezistent material hight tech cu sprafata mata – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.
Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane ceasuri tablete  pana in 10.5 inci de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.
 

Folie de laminare 0.20 mm 6/10 cm
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere, uleiuri si amprente .Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat pentru intreaga categorie de ecrane pentru ceasuri de toate diemisiunilie si branduri de circulatie internationala.

 Folie de laminare 0.20 mm  glossy 10/18 cm
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate de telefoane de orice tip de pe piata internationala.

Folie de laminare 0.16 mm glossy 10/18 cm
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat pentru intrega categorie de ecrane si spate pentru telefoane de orice tip si dimensiune de pe piata internationala.

Folie de laminare carbon 0.13mm 10/18 cm
Fii unic cu materialele utramoderne si protejeaza-ti spatele telefonului cu ultimele filme 3D cu imprimari *fibra de carbon sau texturate. Produs destinat pentru carasele tuturor tipurilor de telefoane .

 Folie de laminare 0.13 mm 180/250
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului, auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat ecranelor tabletelor pana la 10.5 inch de pe piata internationala.

 Folie de laminare 0.13mm 220/320 cm
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente. Eficient impotriva impactului auto reparabil dupa zgarieturile minore din utilizare zilnica. Produs destinat tuturor ecranelor de tablete si laptopuri intre 10.5 / 13.5 inci de pe piata internationala.

 Folie de laminare 0.13mm 280/320 cm
Cel mai rezistent material hight tech – material elastic multistrat cu rezistenta la zgariere uleiuri si amprente . Eficient impotriva impactului si auto reparabil dupa zgarieturile minore din uttilizare zilnica. Produs destinat tuturor ecranelor si suprafetelor de spate pentru laptopuri de pe piata internationala mai mari de 13.6 inci .